MITEN VOIMME PALVELLA?

Tarjoamme sinulle ja lemmikillesi laadukkaita eläinlääkäripalveluita on sitten kyse perusterveydenhuollosta, hammaskirurgiasta tai vaativammista sisätauti tai kirurgisista toimenpiteistä.

Rokotukset

Lemmikin hyvään ja ennaltaehkäisevään hoitoon kuuluvat säännölliset rokotukset. Rokotus on helppo tapa suojata lemmikki vaarallisilta virustaudeilta ja samalla ennaltaehkäistä tarttuvien tautien leviämistä Suomessa.

Terveystarkastukset

Vuosittaisilla säännöllisillä terveystarkastuksilla pyritään löytämään mahdolliset sairaudet aikaisessa vaiheessa ja muutoinkin kartoittamaan lemmikin terveydentila.

Laboratorio

Käytössäämme on monipuolinen tutkimusvälineistö veri-, virtsa-, iho- ja korvanäytteitä varten. Pystymme määrittämään suurimman osan näytteistämme omassa laboratoriossamme.

Sisätaudit ja kirurgia

Klinikallamme on valmius hoitaa vaativiakin sisätautipotilaita ja tehdä eri tasoisia kirurgisia operaatioita.

Päiväsairaala

Joskus sairauden diagnosoiminen vaatii useita tunteja kestäviä tutkimuksia, jolloin potilas otetaan päiväksi sisään sairaalaosastolle. Myös herääminen leikkauksista tapahtuu sairaalaosastolla.
Tutustu ammattitaitoiseen henkilökuntaamme!
Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat lisäpalvelut

Rokotus, tarkastus vai akuutti vaiva?

Nettiajanvarauksemme on avoinna kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Varaa aika lemmikillesi milloin haluat ja missä haluat.